گیاهان و ادویه جات ترشی جات – جوهر از عطر و طعم

[ad_1]

در هر شماره از آشپزی و دستور العمل های شما را پیدا خواهد کرد مشاوره در گیاهان که با چه. من قصد ندارم به این مسیر.

در حالی که قطعا وجود دارد ازدواج است که در حال سعی و آزمایش شده ،

مانند گوجه فرنگی و ریحان و یا بره و رزماری واقعیت است

که استفاده از گیاهان است که هر بیت به عنوان یک ماده شخصی

طعم و مزه به عنوان هر جنبه دیگر از پخت و پز.

در نتیجه آنچه من می خواهم شما را به انجام است که برای نمونه به عنوان بسیاری از گیاهان به عنوان شما می توانید و سعی کنید به ازدواج تا طعم غذاهایی که شما با آن آشنا هستند. که نه به عنوان سخت به عنوان آن را برای تلفن های موبایل. فقط چشمانتان را ببندید و فکر می کنم در مورد آن.

شما را پیدا خواهد کرد و پس از یک در حالی که شما به طور غریزی می دانند

که طعم دهنده به استفاده از زمانی که به استفاده از آن و چه مقدار از آن را به شما

نیاز.

انجام این کار با هر دو تازه و سبزی خشک. له کمی بین

انگشت و انگشت شست و بوی آن. این بسیار مهم تر از

حس خود را از طعم و مزه.

چیزی جادویی اتفاق خواهد افتاد. شما خواهد آمد به می دانم که

سبزی تازه نیست بهتر از خشک آنهایی که آنها به سادگی بیان

عطر و طعم های مختلف. وجود دارد دو استثنا به این است.

یکی از نعناع است که عجیب و غریب کپک زده و طعم زمانی که خشک و

دیگر پیازچه که آنقدر ظریف است که عطر و طعم به ندرت زنده می ماند پخت و پز. با استفاده از خشک پیاز رو خیلی

بی معنی.

یکی دیگر از نقطه به مراقب است که برخی از گیاهان خشک شده می

باقی مانده غیر قابل خوردن و حتی پس از پخت و پز کامل. رزماری یک مثال بسیار خوبی از این بود و نیاز به فیلتر از هر گونه مایعات در آن استفاده شده است به عنوان یک طعم دهنده.

در هر صورت تازه یا خشک شده آن را بهتر است برای خرد کردن گیاهان از جمله

به عنوان این قبل از استفاده از آنها.

با استفاده از سبزی در پخت و پز

بسیاری از گیاهان مانند ریحان و گشنیز (گاهی اوقات به نام

چینی جعفری و گشنیز در ایالات متحده آمریکا) فوق العاده به سادگی پاره در سالاد. توجه داشته باشید که من گفتم و برش نیست; تنها برش گیاهان دارویی اگر شما قصد دارید به آنها را طبخ.

این مهم است به رسمیت شناختن است که برخی از گیاهان از دست دادن عطر و طعم با

تمدید پخت و پز و حتی در خشک خود دولت است. خوشبختانه این

نسبتا آسان به نقطه که در آن.

دشوار برگ گیاهان مانند خلیج می توان به راحتی اضافه شده در شروع

از زمان پخت و پز و حفظ عطر و طعم خود را. در واقع آنها

ممکن است نیاز به مواد غذایی برای تا زمانی که ممکن است در جهت

عطر و طعم خود را به طور کامل توسعه.

گیاهان با نور و برگ های ظریف اما خود را از دست

عطر و طعم بسیار به سرعت یک بار در تماس با گرما. برای استفاده از ریحان در یک, سوپ, برای مثال, شما نیاز به اضافه کردن آن را به مایع داغ

به عنوان شما ممکن است انتظار داشت اما نه به این صفحه گرم شما قصد

خدمت به سوپ ، سپس بریزید و سوپ را در بالای آن است.

متناوبا به سادگی نم نم آن را در بالای سوپ و ترک

آن وجود دارد. آن را جذاب دکوراسیون و انتقال

عطر فوق العاده را به عنوان شما را از سوپ به جدول.

که چه ؟ شما می خواهید به استفاده از یک ظرف سوپ خوری و سرور سوپ در

جدول ؟ هیچ مشکل. نم نم گیاه در آن حالت خام در بالای سوپ به هر حال. این اثر زمانی که شما خلاص شدن از درب همان خواهد شد. فقط هم بزنید و آن را به عنوان در خدمت شما است.

ادویه جات ترشی جات از زندگی

اکثر مردم از جمله حرفه ای ترین سرآشپزها استفاده از ادویه جات ترشی جات است که

در حال حاضر آماده شده است.

که است که می گویند آنها شده اند زمین تا آماده استفاده است. اصلی

استثنا به این است که احتمالا در فلفل سیاه است که شما باید

همیشه سخت کار کردن خود را. نه دشوار است. شما می توانید خرید یک فلفل

چرخ فقط در مورد هر نقطه و فلفل در دسترس هستند در هر سوپر مارکت.

البته شما می توانید اگر شما می خواهید به مشکل خرید

دسته هاون و ملات ردیابی کردن ادویه جات ترشی جات خام و سپس سخت کار کردن

آنها را به خودتان.

اگر شما انجام این کار شما خواهد شد پاداش با عمیق و

نافذ طعم. شما همچنین ممکن است پیدا کردن که شما خسته از انجام آن بسیار به سرعت. با این حال من به شدت آن را توصیه برای یک مناسبت خاص یا یک آخر هفته در برگ و باد.

به طور کلی, اگر, فروشگاه خرید انواع خوب

ارائه شما نمی معلق نگه داشتن آنها را در اطراف در یک کمد برای بیش از حد طولانی است. آنها را از دست دادن عطر و طعم خود را.

به عنوان با گیاهان دارویی, این بسیار مهم است که شما یاد بگیرند که طعم و مزه و

بوی هر فرد ادویه و منحصر به فرد آن تندی. این

آخرین مورد یکی است که اغلب نادیده گرفته شده و حتی توسط

آشپز با تجربه.

فقط در مورد همه آگاه است که فلفل قرمز باید استفاده شود

با دقت به دلایل آشکار است. اما برای برخی از دلایل آنها پرداخت نمی توجه به زردچوبه – که کاملا ظریف و, می گویند, انیسون ستاره است که می تواند خفه یک incautious کام در یک صد قدم.

هر دو را از خود دور, با این حال, اگر شما به سادگی درب

کردن, جار و خر خر کردن آنها.

مخلوط کردن ادویه

به طور کلی یک چیز نادر است برای اضافه کردن بیش از یک زن و شوهر

از ادویه جات ترشی جات به همان ظرف است. واضح استثنا این

آسیایی و غذاهای هندی که در آن با دقت مخلوط مخلوط

طعم خواهد بود هر دو سنتی و ظریف است.

شما باید یک انتخاب با این. شما هم به دنبال یک دستور یا

شما با استفاده از یکی از بسیاری از خدمات عالی پیش-رب ها و سس آماده شده است که در حال حاضر در دسترس است. من تمایل نسبت به انتخاب دوم اگر چه من انجام

هنوز هم مخلوط خود من ادویه جات ترشی جات از زمان به زمان.

شما باید همان را انجام دهید. آن را سرگرم کننده و شما در یادگیری یک معامله بزرگ

که در مورد ادویه جات ترشی جات مخلوط به خوبی و که بهترین نگه داشته و به عنوان یک

فردی طعم دهنده.

با این حال شما انتخاب می کنید به طبخ با ادویه و درمان آن با احترام و

همیشه اضافه کردن آن را کمی در یک زمان مزه به عنوان شما بروید.

همچنین به یاد داشته باشید که عطر و طعم را تغییر دهید با طول

زمان پخت و پز. آن را ممکن است به تعمیق و یا آن را ممکن است به کاهش در اثر آن.

تنها تجربه تدریس خواهد شد به شما چه هر فرد ادویه می کند و چگونه به سرعت آن را.

یک راه عالی برای آزمون اثر اضافه کردن ادویه به طبخ

برنج خود را با چیزی شبیه به دانه های هل. این در

کمی غلاف که نیاز به باز ترک خورده و دانه ها استخراج می شود.

این کار را با قرار دادن آنها بر روی یک سطح پایدار محل تخت یک

ساطور تیغه بر آنها و اعمال کمی فشار. آنها را

باز به راحتی. استفاده از حدود دو غلاف برای یک ظرف برنج.

شما همچنین می توانید اضافه کردن برخی از زردچوبه به همان ظرف برنج. این

به نوبه خود آن را زرد و همچنین اضافه کردن یک عطر و طعم ظریف است که مکمل تندی از هل. تماس با آن برنج زعفرانی اگر دوست دارید تعداد بسیار کمی از مردم قادر خواهد بود که به تفاوت.

برنج یک راه خوب برای تست هر تعداد از طعم دهنده. شخصا

من برای پیدا کردن آن کمی خسته کننده خود را در آن و اغلب اضافه کردن

چیزی به آن را به جاز ، آزمایش. شما خواهد بود غافلگیر چه تفاوت یک طعم جدید را می توانید.

همچنین شما می خواهد خوش رو به رشد خود را

شهرت.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment