پدران غذاهای فرانسوی – Escoffier

[ad_1]

بر خلاف پیشینیان خود اگوست Escoffier پخته شده به صورت عمومی است. نه بخش خصوصی برای خانواده سلطنتی و بالا در جامعه به عنوان مورد برای آنتوان Careme. و به میزان کمتر La Varenne. اما ساختمان در مبانی است که La Varenne و Careme تاسیس Escoffier اهدا نهایی اصلاحات به غذاهای فرانسوی به عنوان ما امروز می شناسیم.

Escoffier حرفه ای آغاز کرد و در سن سیزده سالگی در عموی خود رستوران خوب است. در اینجا او هیچ نفع به عنوان برادرزاده رئیس. و به عنوان یک نتیجه از سود شدید کارآموزی که او بعدها قدردانی و البته پس از ساخت.

فرصتی برای ساخت چه بود برای تبدیل شدن به یکی از مهمترین مشخصات بالا استخدام در تاریخ, فرانسوی, غذاهای آمد که استعداد خود را گرفتار چشم از Parisien resturanteur که دعوت Escoffier برای پیوستن به تیم خود را. پس از سه سال Escoffier در این سن رسیده از بیست و یک, شد, سر آشپز, Le Petite مولن روژ. یکی از بهترین رستوران در پاریس.

Escoffier بعدی “حرکت حرفه ای” was’nt یکی از خود را انتخاب. در ابتدا فرانکو پس از جنگ پروس در سال 1870 او نامیده می شد تا برای خدمت در اجاق گاز. اگر چه برای برخی از سرآشپزها این ممکن است به نظر می رسید یک گام پایین نردبان آشپزی پیشرفت آن الهام گرفته Escoffier به مطالعه تکنیک برای کنسرو کردن گوشت و سبزیجات و سس. به عنوان نظامی مورد نیاز وعده های غذایی است که حفظ هست.

پس از جنگ Escoffier به پاریس بازگشت و موقعیت خود را به عنوان سر آشپز در Le Petite مولن روژ باقی مانده تا سال 1878. پس از آن او برگزار شد تعدادی از مشابه مشخصات بالا موقعیت خود را در پاریس و مونت کارلو و سوئیس. آن را در لوکرن که Escoffier ملاقات یک هتل سابق داماد بود که به لبریز کار خود را. سزار ریتز.

در واقع ریتز تا به حال هتل ها. و در هر یک Escoffier زد آشپزخانه نشان می دهد. در ریتز پاریس ، در پیچ و کارلتون در لندن است. که در آن مشتریان از جمله مشاهیر به عنوان شاهزاده ولز. در اینجا بود که Escoffier خواهد ایجاد یک دسر جدید به افتخار استرالیا خواننده نلی سرخ کرده وبرشته. کمی چیز جزیی به نام: “لاستر pie.”

در طول بیست سال تصدی در کارلتون اجاق گاز Escoffier ایجاد برخی از معروف ترین غذاهای. در میان آنها “Chaud-Froid جانت” و “Cuisses د Nymphe Aurore” – یک قورباغه را در ظرف پس از نام شاهزاده ولز.

در این زمان بود که Escoffier خواهد پالایش بیشتر سهم Careme و La Varenne. ساده Careme پیچیده به روش پخت و پز و abandonding بیش از حد garnishes سنگین سس و آماده سازی استادانه درست شده.

علاوه بر ساده و تسهیل فرانسوی Cusine, Escoffier نیز برقرار مشابه اصلاحات در آشپزخانه خود را. بهتر استانداردهای کار شد و اولین دستاورد. بدیهی است که جذب یک کیفیت بهتر از آشپزخانه کمک کند. فحش و alchohol ممنوع شد. استانداردهای بهداشتی بودند افزایش یافته است. و آشپز فرانسوی معرفی شده فعلی “تیپ” سیستم. که در آن هر یک آشپز مسئول یک بخش خاص ،

زمانی که ریتز حال فروپاشی عصبی در سال 1901 و همکاری خود را به طور موثر به پایان رسید Escoffier توجه خود را تبدیل به ضبط خود را recipies و تکنیک های. او تولید پنج کتاب است. اول خود را “لو راهنمای Culinaire” به سرعت آغاز شد و تا امروز باقی مانده است, سرآشپز “کتاب مقدس.”

اگر چه او می خواهم برنامه ریزی برای بازنشسته در سال 1919 سال او تبدیل 73, Escoffier متقاعد شد با بیوه از رئیس سابق خود در Le Petite مولن روژ برای کمک به دولت از عزلت هتل در مونت کارلو. بعد این سالخورده اما بدیهی است که inhaustabile دینامو همچنین کمک در توسعه هتل ریویرا وجود دارد.

علاوه بر خود کتاب و پخت و پز برای ممتاز, Escoffier همچنین سازمان برنامه به خوراک گرسنه و به کمک مالی به بازنشسته سرآشپزها.

اگوست Escoffier ساده پسر کشور از Villeneuve-Loubet شد که جهان دوم سرآشپز مشهور(پس از Careme) درگذشت در مونته کارلو در سال 1935 در سن 89. ترک یک میراث 10,000 recipies, پنج کتاب و ثابت و الهام بخش برای همه کسانی که درک غذاهای فرانسوی.

من پرتاب استخوان مردم!

چه ya thinkin’?

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment