فقط هلویی

[ad_1]

مانند بسیاری از میوه ها اولین هلو بودند کشف شده در چین در طول 10 قرن قبل از میلاد و با تشکر از اوایل کاشفان و مسیرهای تجاری داشت راه خود را به ایران (در حال حاضر ایران) و مصر باستان است. پس از نمایش در یونان و ایتالیا آنها ساخته شده راه خود را به شهر مارسی یک بندر در جنوب فرانسه به ثمر رساند یک خانه اجرا از گرفتن بروید. در نهایت مانند بسیاری از غذاهای فرانسوی آنها را در بر داشت راه خود را در سراسر کانال به انگلستان که در آن ملکه ویکتوریا (1837 – 1901) اعلام کرد که هیچ وعده غذایی کامل و بدون هلو تازه.

در طول 16 و قرن 17 فرانسه خود اعلام کرد جهان در مرکز هلو. همانطور که اغلب این مد زمانی که شاه در زمان میل به مواد غذایی خاص او به گسترش این کلمه. نتیجه مورد با پادشاه لویی چهاردهم (mid-1600s) دستور داد که صدها درخت هلو کاشته شود سلطنتی و باغ ها و فرمان او سرآشپزها به شروع به ایجاد دستور العمل های جدید ستایش این تازه کشف گنج. بدون شک تارت و شیرینی بودند شلاق تا روزانه خود را برای برآوردن ولع مصرف. برای این روز چند رقم هلو از جمله موروثی هستند هنوز در حال رشد در باغ Chateau de Versailles.

در سال 1892 یک دسر جدید ایجاد شد و در هتل پیچ در لندن معروف آشپز فرانسوی اگوست Escoffier. به افتخار اپرا ستاره لاستر pie ساخته شده اولین آن شامل شکوه هلو با سس تمشک و خامه. (متاسفانه خیلی دیر برای پادشاه لویی برای لذت بردن از.)

منحصر به فرد ایتالیایی کوکتل سرچشمه در جهان معروف هری's بار در ونیز توسط مالک آن جوزپه Cipriani. این بلینی است که هنوز هم به این روز به عنوان آقای Cipriani عاقلانه را انتخاب و به آن نام هری. ساخته شده با آب هلو تازه و prosecco درخشان شراب را به اسم خود برجسته بود نقاش ایتالیایی, نه یک متصدی بار.

هلو احتمالا مسافران در اوایل کشتی به امریکا است. همراه با سیب و گیلاس و زردآلو درختان آنها کاشته شده و در سراسر شمال و در امتداد حاشیه ایجاد انواع میوه های موجود به استعمارگران است. حتی آمریکایی های بومی کمک به گسترش محبوبیت خود را در محلی خود را سفر. هلو بودند آغوش خود را برای شیرین آبدار, گوشت و شامل برخی از امریکا's دسر مورد علاقه از جمله پینه دوز و پای. تا زمانی که کنسرو کامل شد آنها عمدتا خورده در فصل خام و یا پخته سخاوتمندانه پوشش داده شده با کرم. Foodie پرزیدنت توماس جفرسون به حال پرکار باغ در املاک خود و خدمت هلو اغلب برای شام مهمان.

اگر چه خانه کنسرو مشترک بود, آن را تبدیل به یک صنعت پررونق در اوایل 1800s اما هلو پدیدار نیست به عنوان یک تجاری محصول تا اواخر قرن., ارائه آمریکایی ها یک میوه مورد علاقه در طول سال. اثبات می شود یک غذایی محبوب برای کودکان, کنسرو هلو پرواز کردن بقال قفسه در شهرهای بزرگ که در آن میوه های تازه نمی شد به عنوان در دسترس است. اگر چه دولت گرجستان شناخته شده است به عنوان هلو دولت بزرگترین رشد جایزه به کالیفرنیا می رود که معلوم اکثریت سالانه هلو تولید عظیم 715,000 تن در سال در مقایسه با گرجستان's 36,000 تن (مردمی). یکی دیگر از ضربه به گرجستان است که همسایه خود را کارولینای جنوبی می شود, تجلیل از میوه های کارشناسان برای رشد شیرین تر و بزرگتر هلو (به شکل). متاسفانه برای بسیاری از کشور با توجه به طبیعت ظریف و سیاهی رسیده هلو آنها معمولا برداشت underripe و حمل و نقل. اگر شما're اندازه کافی خوش شانس به یک همسایه است که خود درخت هلو خوب برای او به طوری که او'll شما اجازه خود را انتخاب کنید. اگر چه محبوب برای خوردن اولین پسر عموی صاف پوست, هلوی شیرین و ابدار طول می کشد یک صندلی عقب برای پخت و پز.

مهم نیست که چگونه شما آن را تکه تکه هلو بالا ضربه رژه. موجود در طول سال به لطف کنسرو شده و یخ زده همه ما می تواند لذت بردن از پای cobblers و سس خارج از فصل. و اگر شما می توانید پیدا کردن یک بازار کشاورزان محلی و یا زندگی در یک هلو دولت بسیار بهتر است. خود را به تابستان محدود به فقط هلویی.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment