غذای هندی 101

[ad_1]

هندی, مواد غذایی و رستوران و هند شایع است در بسیاری از نقاط جهان اما در جیب من از جهان به نظر می رسد و چند دور بین. من متوجه شدم که بسیاری از آمریکایی ها ممکن است عادت به مواد غذایی هند; چه چیزی به سفارش در یک رستوران هندی و یا راه مناسب برای خوردن غذای هندی. پس از من بزرگ شده, هندی, مواد غذایی طبیعی است برای من به اشک من نان و خیس کردن جالب کاری. همین دلیل است که من می خواستم برای قرار دادن با هم یک مقاله کوتاه ترسیم مشترک برخی از غذاهای هندی و آنچه شما ممکن است بخواهید برای سفارش در یک رستوران هندی. من امیدوارم که این شما را تشویق به دادن غذای هندی را امتحان کنید.

بیش از احتمال زیاد شما شروع خواهد شد با افتخاری poppadoms . این مثل بسیار نازک کراکر اما بسیار بزرگتر است. وجود دارد معمولا 3 سس یا chutneys است که همراه با poppadoms یک لیمو ترش سبز ساخته شده با سس گشنیز است که تا حدودی تند قهوه ای تیره سس که بسیار شیرین است (صرفه جویی برای بعد من به شما بگویم که چرا در یک لحظه) و یک نوع ترشی با ادویه انبه که بسیار خوب اما بسیار گرم است.

غذا:

بیش از احتمال زیاد شما را ببینید سمبوسه در یک اشتها آور و منو در رستوران های هندی. این یک گزینه امن به عنوان آنها پر از عطر و طعم اما نه تند. آنها مثلثی, شیرینی که پر از سیب زمینی و نخود فرنگی و دیگر سبزیجات. شیرین پوست قهوه ای, ترشی من گفت شما به چسبیدن به رود بزرگ در این.

اصلی Entrees:

تندوری : تندوری است که همیشه یک گزینه امن. این است نه داغ و تند غذا در همه. این هیچ سنگین سس به آن یا نه. آن است که به سادگی پخته شده را در یک خاک رس فر شناخته شده به عنوان یک تندوری ، آیا نمی شود freaked توسط رنگ. آن را با رنگ قرمز به خصوص اگر شما سفارش مرغ. به نظر می رسد کمی عجیب و غریب اما آن طعم بزرگ.

بریانی : (تلفظ آبجو-e-ani) فکر می کنم بریانی به هند نسخه چینی سرخ شده با برنج. آن است که برنج با سبزیجات (معمولا از جمله کشمش) با انتخاب خود را از گوشت. بره بریانی واقعا خوب است. واقعا خوب است با هر نوع گوشت است. من احتمالا نمی خواهد توصیه می گرفتن بریانی با میگو. این است یکی دیگر از انتخاب امن به عنوان آن را نمی خواهد یک تند غذا.

کاری : این واقعا یک سس غلیظ پر از زیره سبز, سیر, آلوچه و یک دسته از دیگر ادویه جات ترشی جات خوشمزه ساخته شده به گرما از درخواست شما. کاری است که تا کنون شناخته شده ترین هند ظرف. من آن را با گوشت گاو و گوسفند و مرغ یا میگو.

سرگرمی : این خامه سس گوجه فرنگی که بسیار خوشمزه است. معمولا آن است که نه بیش از حد تند اما شما باید بپرسید فقط تا مطمئن شوید. یکی از مورد علاقه من در هندی رستوران مرغ چراغ پیشانی مدل Tikka سرگرمی. به عنوان یک ماده در واقع من جایی خوندم که مرغ چراغ پیشانی مدل Tikka سرگرمی شماره یک ترین دستور داد ظرف در انگلستان است. یک جمعیت هند رستوران های هندی به نظر می رسد به پاپ تا در همه جا در انگلستان است. در واقع مواد غذایی هند, همه من همیشه می خواهید به خوردن در زمانی که من به انگلستان است.

Vindaloo: (تلفظ Vind-aloo) داغ داغ !! این یکی از پرطرفدارترین غذاهای شما می توانید سفارش. دوباره آن را با ادویه جات ترشی جات مختلف مانند کاری, اما آن است که واقعا گرم است. آن را تا داغ است در واقع من قادر به خوردن آن و از آن لذت ببرید. به پالت فلفل overpowers هر گونه طعم و من می توانم لذت بردن از غذا. هشدار: این ظرف است نه برای یک غذای هندی باکره.

آن نوعی است که برای این ظروف را با برنج (هندی, برنج سفید). اما شما از دست رفته اگر شما سفارش برخی از خوشمزه kid (نان پنکیک) برای غذا خوردن خود را با کاری. بخشی از تجربه خوردن غذای هندی است که با استفاده از دست خود را به خیس خوردن تا نا مشروع با نان.

اگر چه انواع مختلفی از نان توصیه می کنم شروع با چیزی ساده مانند دشت kid یا سیر. شما معمولا 2 قطعه است که بخشنده زیادی برای 1 نفر. شما ممکن است بخواهید به در نظر گرفتن 2 دستور برای 2 نفر و اگر وجود دارد باقی آنها برای صبحانه در صبح است.

رستوران هندی در انجام به طور معمول ارائه هر گونه غذا را با entrees. این است که احتمالا از آنجا که بسیاری از هندی ها, گیاهخواران, سبزی entrees یک غذای اصلی خود را. ادویه کاری هندی تمایل دارند که بسیار غنی سس و کسانی که همراه با برنج و نان خواهد شما را پر کنید تا به سرعت. اما اگر شما احساس می کنید لازم است به منظور سبزی توصیه می کنم چیزی با aloo (سیب زمینی) یا baigon (بادمجان).

برای نوشیدنی, هندی, آبجو می رود به خوبی با مواد غذایی است. من معمولا لذت بردن از تاج محل با غذا. اگر آبجو است چیزی که شما پس از آن من به شدت توصیه به تلاش انبه Lassi. این یک شیرین و میوه ای نوشیدنی است که مانند در اختیار داشتن یک میلک شیک خود را با شام.

اگر شما هنوز هم قادر به خوردن دسر بعد از وعده غذایی پر, یک انتخاب خوب است Kulfi. این هندی بستنی است که معمولا همراه با طعم های مختلف دو طعم مشترک بودن انبه و پسته.

وجود دارد شما آن را دارند! این باید به شما اطلاعات کافی اعتماد به نفس به اندازه کافی به غذای هندی را امتحان کنید.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment