شراب چوب پنبه رمز و راز

[ad_1]

من در حال حاضر از طریق روزنامه های محلی روز دیگر و آمد در سراسر یک مقاله توسط جان راجرز. جان از شراب و بدون رمز و راز است که یک شراب مربی و مشاور می آموزد که طیف گسترده ای از کلاس ها. مقاله عنوان شد: شما بدون نیاز به ترس ‘چوب پنبه آیین’. این مقاله به ارائه برخی از مشاوره در ارائه و ارزیابی چوب پنبه در یک رستوران. در حالی که خود مقاله بسیار آموزنده, سوالات که به سر من ظهور بسیار اساسی تر. برای مثال هنگامی که چوب پنبه تبدیل شدن به راه های مورد علاقه به برق وصل کردن یک بطری شراب? که در آن چوب پنبه آمده است که از wineries استفاده روزمره ؟ من از آن زمان به عقب بر گردیم به تحقیق برای پیدا کردن برخی از پاسخ.

مصریان برای اولین بار با استفاده از چوب پنبه به عنوان یک چوب پنبه هزاران سال پیش. بعدها یونانیان باستان و رومی ها با استفاده از چوب پنبه برای مصارف گوناگون از جمله جلو برای عروق از شراب و روغن زیتون. در 1600 یک راهب به نام تناسبات با استفاده از چوبی جلو پیچیده در ژنده پوش به مهر خود بطری از شراب است. این خام شمع اغلب فقط ظهور و بی اثر شد. او شروع به استفاده از چوب پنبه دو شاخه و با موفقیت stoppered بهترین شراب. بسته بندی مایعات جایگزین شیر هرگز همان خواهد بود که چوب پنبه به زودی ضروری پاسخ به موفقیت بسته بندی بطری.

در 1750 اول چوب پنبه چوب پنبه کارخانه باز در Anguine اسپانیا است. استفاده گسترده از چوب پنبه در نهایت منجر به بطری شراب دستخوش تحول از کوتاه و به قد بلند و باریک به این دلیل که گردن بلند و باریک است که به راحتی مهر و موم شده با چوب پنبه شمع. اسپانیا و پرتغال تولید بیش از 80 درصد پنبه مورد استفاده در جهان است. چوب پنبه می آید از پوست چوب پنبه درخت بلوط. از پوست درختان مسن تر از 25 سال است که با دقت محروم از درخت به حفاظت از آن و تداوم زندگی از درخت. پوست خشک تا شش ماه پس از آن آب پز برای چند ساعت و سپس مجاز به خشک یکی دیگر از 2 تا 4 هفته.

پس از خشک شدن نهایی فرایند پوست است که با دقت برش یا تولیدات به اندازه های صحیح. یک فرایند شستشو به شرح زیر با استفاده از مواد شیمیایی است که اصول بهداشتی با چوب پنبه بستن از هر گونه رشد باکتری. رشد باکتری در چوب پنبه به سرعت رندر شراب بی فایده به نوشیدن. فن آوری های جدید برای از بین بردن چوب پنبه آلودگی نیز استفاده می شود مانند تابش. با چوب پنبه بستن سپس حمل در خصوص کیسه های مهر و موم شده به هر کجا که آنها مورد نیاز است. تمام چوب پنبه فرآیند ساخت می تواند به خوبی گذشته سال است.

پرتغال همچنان به عنوان رهبر جهان در چوب پنبه تولید. وجود دارد بیش از 5 میلیون هکتار از جنگل چوب پنبه در جهان است و بیش از سی درصد از این منطقه در است پرتغال. وجود دارد سه پایه اندازه از چوب پنبه طبیعی از اندازه های استاندارد تا بزرگتر چوب پنبه شامپاین. در حالی که چوب پنبه است که هنوز هم ترجیح سیلر برای بطری شراب برخی از تولید کنندگان شراب را آغاز کرده اند که با استفاده از پیچ درپوش سیستم های آب بندی در بطری های خود را; در نتیجه پرتاب کردن عاشقانه و پختگی از باز کردن یک corked بطری شراب بزرگ. با چوب پنبه بستن به راحتی می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا دوباره مهر و موم تا حدی با استفاده از بطری شراب. بوی چوب پنبه هنگامی که آن را برای اولین بار حذف خواهد شد به شما یک ایده سریع از یک شراب با کیفیت. به دلیل مقاومت در برابر آتش و پنبه است و در حال حاضر نیز مورد استفاده در موشک های فن آوری است. چه کسی می داند چه استفاده های دیگر از توسعه ممکن است از این محصول طبیعی است.

همانطور که من همیشه می گویم, خرید شراب شما ترجیح می دهند, فروشگاه, آن را به درستی و خدمت به آن را در دمای صحیح و شما را افزایش لذت بردن شما از این نوشیدنی منحصر به فرد. فراموش نکنید که بوی چوب پنبه را به شما ارائه بحرانی شواهد از آنچه شما اولین جرعه ممکن است مانند طعم.

نویسنده: رونالد Senn, معاون رئیس جمهور, ایده آل سیستم های خنک کننده شراب جولای 2010.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment