تاریخ فروتن پیتزا

[ad_1]

مواد تشکیل دهنده است که اساس پیتزا به عنوان یک آشپزی غذای ریشه های خود را بصورتی پایدار و محکم تاسیس در آب و هوای آفتابی در جنوب ایتالیا در اطراف شهر ناپل. این بود که در طول تاریخ به یک مستعمره یونانی به جای ایتالیایی. پیتزا برای اولین بار است که در ادبیات روم در حدود قرن 3 توسط Cato سالمند که سوابق تخت و گرد تکه ای از خمیر که شد لباس با ترکیبی از روغن زیتون و ادویه و آرد را با پنیر و عسل. این پخته شده بود بر سنگ با توجه به ترجمه. Pompeii بدنام شهر محکوم شد که بلعیدم خاکستر و دود از کوه Vesuvius نیز تا به حال باقی مانده از ساختمان های متعددی شبیه مدرن pizzerias.

رومی پیتزا پیتزا به عقب در زمان رومی ها بودند بسیار کمی مانند مدرن و روز پیتزا در حداقل. نان می شده اند بیشتر تشبیه به مدرن focaccia نان هنوز هم محبوب در ایتالیا و سراسر جهان, و, گوجه فرنگی, نیست, شناخته شده به آنها را به عنوان آنها وارد شده از آمریکا تا قرن ها بعد. به جای آن ثبت شده است که خوک و خون و عسل محبوب پیتزا پر کردن یک فکر وحشتناک در زمان امروز!

پیتزا در ادامه مقدمه ای از گوجه فرنگی گوجه فرنگی سرچشمه در آمریکا و به اروپا آورده شد در قرن 16. برای مدت زمان طولانی اروپا بود عصبی گوجه فرنگی را به آن فکر می شود در برخی از راه های سمی! اما از قرن 18 به مناطق فقیر ناپل در ایتالیا شروع به استفاده از آنها را به صورت فله تا نان خود را و برای اضافه کردن عطر و طعم. این بود که فروتن آغاز مدرن و روز پیتزا. آن محبوب برای بازدید کنندگان به ناپل به سرمایه گذاری به فقیر منطقه به منظور سعی کنید محلی را ظرف جدید.

پیتزا فروشی ظهور محبوب راه برای فروش پیتزا قبل از 1830 تا به حال شده است با استفاده از خیابان می ایستد خارج از یا نزدیک به پیتزا نان است. ناپل, جای تعجب نیست, دیدم, اولین پیتزا فروشی. آن را به نام Antica پیتزا فروشی بندر’ آلبا. آن توضیح داده شد در آن روزها به عنوان غذای مردم فروتن در ناپل و شامل نان و روغن و پیه خوک و پنیر و گوجه فرنگی و یا آنچوی. امروز پیتزا بسیار از حذف آن روزها و انتخاب از پر کردن است. خوشحالم که می گویند استفاده از پیه و گوشت خوک را متوقف کردن در پیتزا فروشی های محلی خود را!

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment