برآوردن جوانه های چشایی در رستوران عجیب و غریب در Kanyakumari

[ad_1]

زمین افتاده و خلیج نارگیل و فرهنگ از houseboats و تاریخ! آن است که سرزمین مقدس و زرق و برق دار, نشست سه مهم ترین بدن آب از کشور است. یک محل که در آن با شکوه اقیانوس هند گسترده ای در خلیج بنگال و دور کشش دریای عرب گرد هم می آیند برای یک تلاقی که هیچ جای دیگر در جهان است. Kanyakumari قطعا درخواست تجدید نظر فوق العاده ای برای گردشگران سراسر جهان است. غیر از آن نفیس سواحل و روح-عمليات حرارتي نوار سبز آن نیز دارای یکی از غنی ترین فرهنگ ها در سراسر جهان است. و بدون شک و تردید در این موضوع ساکنان این سرزمین زیبا را ترک کرده اند هیچ سنگ نمیماند که پشت به حفظ این فرهنگ در آن زیبایی های طبیعی و هنوز مطمئن شوید که هیچ توریستی برگ های شهر را نا امید کرد. همراه با هیبت الهام بخش و شگفت انگیز منظره زیبایی ستاره زده گردشگران برای بار بهتر است. شهر Kanyakumari یک رکوردی است که مطمئن شوید که برای ترک هر توریستی ولع مصرف برای اطلاعات بیشتر.

هیچ تور کامل است و بدون بهره گیری از ظرافتهای محلی و غذاهای از محل یک در حال بازدید. آن است که آیا یک نیش سریع در یک کلبه کوچک قبل از بیرون رفتن برای کشف و یا اسراف پنج دوره شام در پایان یک روز Kanyakumari دارای مقدار زیادی و بیشتر را برای شما به امتحان کنید. از گیاهی به غیر گیاهی وجود دارد مقدار زیادی از انواع را انتخاب کنید. برخی از غذاهای که شایسته ذکر ویژه عبارتند از:

1. نارگیل برنج – برنج غذای اصلی در کرالا داده شده است شگفت انگیز نارگیل پیچ و تاب و در Kanyakumari با این ظرف. نازک رنده شده رشته نارگیل تازه در ترکیب برنج پخته و به اشتراک گذاری صفحه گرامافون با ترد کاشو و سبز تند فلفل است. مغذی و رنگارنگ ظرف است که معمولا در خدمت به عنوان dollops سبز برگ موز و یک دید ارزش توصیف برای ابدیت. اما متوقف نمی در صرف دید. به عطر زیره و نارگیل و لذت بردن از آماده سازی مناسب برای خدایان.

2. Meen Kolumbu – این یکی برای دوستداران ماهی. یک مخلوط نارگیل و معروف جنوب هندی, تمبر هندی مخلوط با دانه خشخاش و اینك دارای مزه تند و معطر کاری ماهی. صافی از ادویه جات ترشی جات و غنی از عطر و طعم است که مطمئن شوید که یک توریست تماس بگیرید در دیگر کمک می کند.

3. Gilda – نارگیل دوباره! اما این بار به طور انحصاری های گیاهی. بسته بندی شده با سبزیجات و موز این است که تمام مواد مغذی غذا. باید آن را با لوله کشی برنج و اجازه دهید کسانی که جوانه های چشایی یک جشن یک عمر!

جدای از این محل است که بدون شک معروف جنوب هند خوراک مانند idli, dosa, appam در میان بسیاری دیگر. غذای اصلی برنج است و مردم باید از توسعه بی حد و حصر راه به طبخ و لذت بردن از آن را نه به ذکر است surmounting تعدادی از ظروف ساخته شده از آن است.

که یک مرکز توریستی مهم وجود مناطق متعدد در دسترس برای مزه در Kanyakumari به عنوان تعدادی از رستوران ها ارائه lip-smacking, غذاهای محلی. عمدتا گرم و تند این غذاهای خواهد شد توسط هر کس دوست داشت; به خصوص سرد دوستداران مواد غذایی. برخی از رستوران ها می تواند در نزدیکی جاذبه های توریستی عبارتند از:

1. هتل Triveni – واقع در محور جاده محل خوشمزه را فراهم می کند و دارای مزه تند غذا در جیب پسند نرخ.

2. هتل Annapooma – این یکی معروف برای غذاهای چینی اگر یکی خسته می شود از غذاهای بومی است و به دنبال تغییر است.

3. رستوران خانواده – این است که توقف کامل برای relishing خوراک از جنوب هند. آن را نیز در خدمت Gujarati, راجستانی چینی, غذاهای همراه با لب دوست داشتنی جنوب غذاهای هندی.

4. هتل دریا – هتل دریا در یکی از رستوران های بالا در Kanyakumari. چند رستوران در خدمت انواع غذاهای خوشمزه. محیط لذت بخش است و خدمات بسیار خوب است.

5. غذاهای بین المللی در رستوران هندی

6. سنگم رستوران – این زنجیره ای از رستوران ها آغاز شده به عنوان یک فروتن در کشمیر. اما در حال حاضر سنگم رستوران تو رفتگی در دیوار برای خود در Kanyakumari بیش از حد. رستوران اینجا در خدمت خوراک آب دهان از تمام نقاط کشور است. این سرویس بسیار عالی است در حالی که محیط افسانه است.

7. Archana رستوران – واقع در داخل هتل Maadhini رستوران نیز caters به هیچ یک از ساکنان این هتل و در خدمت خوب غذای هندی. جنوب غذاهای هندی در اینجا به خصوص خوش طعم. این سرویس بیش از رضایت بخش و محیط دلپذیر است.

8. Saravana – بخشی از هتل saravana این است که خالص رستوران گیاهی. آن است که یک رستوران مطبوع با خشنود محیط و در خدمت هر دو هند شمالی و همچنین جنوبی, هندی, غذاهای گیاهی.

9. هتل ساحل دریا – این هتل دارای یک رستوران جالب واقع در طبقه ششم است که ارائه می دهد نمایش خیره کننده از فراوان شهرستان همراه با ظروف دهان آبیاری در بشقاب شما. این سرویس بالا درجه یک و با کیفیت از مواد غذایی است که کاملا شگفت انگیز است.

با ظروف به لذت هر مرد طعم Kanyakumari foodie بهشت آنجا که آن است که یک زائر و یا یک عاشق طبیعت. غذاهای Kanyakumari منعکس کننده سلیقه و فرهنگ غذایی مردم Kanyakumari. نارگیل است که در همه جا از دریا شیار به سبد خرید در آشپزخانه Kanyakumari. علت اصلی از مواد غذایی برنج یا برنج محصولات که مورد استفاده برای آماده سازی dosa, appam, idily و puttu.

متمایز طعم پنهان در آشپزخانه محلی خانواده جشن به گردشگران و بیش از خوشبختانه محلات در اینجا همیشه به نظر می رسد به شما خوش آمد با آغوش باز. آن را در آغوش و مزه عطر Kanyakumari.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment