آلمانی دستور آشپزی

در کشورهای دیگر مواد غذایی آلمانی اغلب دارای شهرت متشکل از مقدار زیادی از گوشت قرمز به سادگی پخته شده. در حالی که درست است که گوشت قرمز ظروف به خصوص گوشت گاو و گوشت خوک اما همچنین بازی (از جمله گراز, گوشت گوزن و آهو و خرگوش) هستند بسیار محبوب در آلمان وجود دارد خیلی بیشتر به غذاهای آلمانی به سادگی از گوشت سرخ شده. علاوه بر این آلمان دارای شهرت بین المللی برای آن سوسیس – و وجود دارد یک انتخاب باور نکردنی از سوسیس های موجود – حداقل از 1500 گونه!

به طور سنتی در آلمان مردم خوردن نسبتا نور صبحانه (به آلمانی: frühstück) که ممکن است شامل نان و مقداری گوشت (مانند شور گوشت مانند گوشت ژامبون یا گوشت گسترش می یابد مانند leberwurst) نسبتا نور شب وعده غذایی (به آلمانی: abendessen یا abendbrot) و باید خود را به وعده غذایی اصلی در ناهار (به آلمانی: mittagessen). گاهی یک دوم “صبحانه” (به آلمانی: zweites frühstück) نیز خورده می شود در اواسط صبح و به دلیل از کار مدرن الگوهای کاملا رایج است که در حال حاضر برای روز اصلی داغ غذا خورده شود در این شب به جای در زمان ناهار.

در اینجا برخی از محبوب آلمانی ظروف:

– سوسیس خون (به آلمانی: Blutwurst) – سوسیس ساخته شده از خون و گوشت و جو (شبیه به زبان انگلیسی پودینگ سیاه و سفید). Blutwurst است که اغلب ساخته شده از چرب گوشت خوک و گوشت گاو خون اما در راینلند منطقه گوشت اسب با سنتی است. تنوع محبوب است “zungenwurst” که شامل ترشی خوک زبان در سوسیس مخلوط. اگر چه سوسیس آماده پخته و آماده خوردن blutwurst است که تقریبا همیشه گرم و خدمت گرم است.

– Weißwürste – سفید سوسیس ساخته شده از چربی گوشت خوک. در اصل از مونیخ (به آلمانی: München) این ظرف است که اغلب خورده به عنوان بخشی از “دوم صبحانه” (به آلمانی: zweites frühstück).

– Frankfurter سوسیس – سوسیس با گوشت خوک دودی. در حالی که آن را خورده است داغ با نان و خردل آن است که دقیقا همان آمریکایی “فرانکفورتر” سوسیس.

– Bratwurst – Bratwurst محبوب انواع سوسیس ساخته شده از گوشت خوک و یا گوشت گاو (و یا گاهی اوقات گوشت گوساله) و به طور معمول خورده داغ با خردل و سس گوجه فرنگی. Bratwurst نیز استفاده می شود به عنوان یک عنصر برای برخی از غذاهای دیگر; برای مثال currywurst ساخته شده است توسط برش bratwurst و فرو بردن برش به گوجه فرنگی بر اساس سس کاری.

– کلم ترش – ریز خرد شده کلم تخمیر در یک ظرف مهر و موم شده. می توان آن را خورده و به عنوان یک رغبت لباس پوشیدن و با روغن و پیاز به عنوان یک سالاد گرم و خدمت گرم و یا استفاده به عنوان عنصر در غذاهای دیگر.

– Schupfnudeln – ترشی کلم پخته شده با سیب زمینی رشته فرنگی.

– Spätzle – نسخه آلمانی از رشته فرنگی. ساده خمیر ساخته شده از آرد و تخم مرغ و نمک و پس از آن در آب جوش پخته شده. Spätzle است که اغلب خورده به عنوان یک ظرف سمت با گوشت, اما همچنین می تواند مورد استفاده قرار گیرد به عنوان یک عنصر در غذاهای دیگر بیش از حد.

– Linsen, spätzle und saitenwürstle – Spätzle پخته شده با عدس و frankfurter-سبک سوسیس.

– Kässpätzle – Spätzle مخلوط با پنیر رنده شده و پیاز سرخ شده و سپس سرخ شده یا پخته شده.

– Krautspätzle – یک پخته شده مخلوط spätzle, ترشی کلم, پیاز و کره.

– Gaisburger marsch – سنتی خورش گوشت گاو شامل حبه گوشت و سیب زمینی و spätzle. خورش صدر با پیاز سرخ شده در کره.

– Eisbein – پخته پا از گوشت خوک خدمت با استفاده نا مشروع klöße و کلم ترش. در برلین eisbein پخته شده با پوره نخود.

– Labskaus (همچنین به عنوان شناخته شده “Lapskaus”) – گوشت گاو Corned پخته در سوپ و سپس خرد کرده و با هویج و پیاز و سیب زمینی و ماهی یا ژامبون و در نهایت سرخ شده در گوشت خوک. به طور سنتی همراه با rollmops (ترشی فیله شاه ماهی).

– Hasenpfeffer – خورش ساخته شده از ترشی گوشت خرگوش با مزه ترش ایجاد شده توسط اضافه کردن شراب یا سرکه.

– Schwenker – گوشت خوک کبابی استیک, تهیه ترشی پیاز و ادویه جات ترشی جات.

– Saumagen – ترجمه به معنای واقعی کلمه saumagen به معنی “ایجاد معده”. آن است که احتمالا بهترین درک به عنوان (خشن) آلمانی معادل haggis کارگردانی شده. اساسا گوشت خوک و یا گوشت را با پیاز و هویج و انواع ادویه جات و طعم دهنده های پخته شده در خوک معده است. لازم به ذکر است که معده خود را خورده است, اما فقط به عنوان یک پوشش در هنگام پخت و پز. معمول همراه هستند پوره سیب زمینی و کلم ترش.

– Klöße سنتی, آلمانی, کوفته ساخته شده از سیب زمینی رنده شده یا نان خشک با شیر و زرده تخم مرغ. در آلمان و اتریش آن را به عنوان شناخته شده “knödel” یا “knödeln”.

– Schwarzwälder kirschtorte – شناخته شده به عنوان “جنگل gateau سیاه در انگلستان و “کیک جنگل سیاه” ایالات متحده آمریکا, کانادا و استرالیا – لایه های کیک شکلاتی با خامه و گیلاس بین هر لایه. کیک سپس تزئین شده با بیش از خامه و همچنین عرق البالو گیلاس و شکلات تراشه. در آلمان kirschwasser (روشن هویج ساخته شده از گیلاس) است که به طور سنتی مورد استفاده در ساخت کیک, اگر چه در کشورهای دیگر این است که اغلب جایگزین (به عنوان مثال در اتریش, عجیب و غریب است که اغلب به جای استفاده می شود) و یا حذف به طور کامل.

– اشتولن – نان-مانند کیک میوه با پوست مرکبات, میوه های خشک بادام و ادویه جات ترشی جات اغلب خورده در کریسمس. معروف ترین انواع درسدن اشتولن از شهر درسدن است که با علامت های خاص تمبر و تنها در دسترس از 150 نانوا.

– شیرینی زنجفیلی کوکی ها ساخته شده از شیرینی زنجفیلی نیز اغلب خورده در طول دوره کریسمس.

Related posts

Leave a Comment