آسان و خوشمزه: مدیترانه مرغ و سیب زمینی

[ad_1]

باندرا تگزاس است که معمولا در یک مکان بسیار گرم در این زمان از سال بادها را می توانید انتخاب کنید تا و آن را می شود بسیار سرد برای یک شهر تگزاس! پس از انجام یک صبح کارهای من تصمیم گرفتم که من می خواستم چیزی گرم و خوش طعم و پر اما نه لزوما پرواربندی.

امروز, من می دانستم که من تا به حال برخی از واقعا خوب رم گوجه فرنگی از فروشگاه است که من نمی تواند مقاومت در برابر یک بسته کوچک از بز پنیر من را برداشت تا به عنوان یک درمان و مرغ منجمد ذوب در یخچال. من نیز تا به حال سیب زمینی که مورد نیاز مورد استفاده قرار گیرد در حالی که آنها هنوز هم خوب است بنابراین من تصمیم گرفتیم تا مدیترانه مرغ و سیب زمینی بو داده.

هر دو از این ظروف به سادگی خوشمزه به خوبی با یک دیگر و یا زوج با دیگر طرف ها واقعا بسیار آسان به را است. آنها را به رنگ و طعم و عشق به خود را در جدول و قطعا پاداش شما برای همه کار سخت خود را در خارج!

مدیترانه, مرغ و سیب زمینی بو داده

سیب زمینی:

شما می خواهید به انجام سیب زمینی برای اولین بار به خاطر آنها طبخ در دو بخش در 40 دقیقه.

  • 6 متوسط, پخت سیب زمینی, برش را به قاچ.
  • 1/4 فنجان روغن زیتون (من ترجیح می دهم extra-virgin خود را برای عطر و طعم میوه ای)
  • 1/2 فنجان آب.
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه یا بطری.
  • 1 قاشق چای خوری پونه کوهی
  • نمک و فلفل
  • 4 حبه سیر خرد کرده ریز.

پیش گرم کردن فر خود را به 425 درجه F. اسپری یک ظرف بزرگ به اندازه کافی برای نگه داشتن همه از سیب زمینی خود را با یک غیر طبخ اسپری.

خود را شسته و خشک شده سیب زمینی و خلال آنها در نیمی از طول. محل تخت سمت پایین و برش به نیم دو بار و سپس دوباره دو بار به طوری که شما باید به طور مساوی به اندازه قاچ. نزدیک در اندازه قاچ هستند عرض عاقلانه تر یکنواخت آنها را طبخ.

در یک ظرف جداگانه مخلوط روغن و آب لیمو و پونه با هم. اضافه کردن سیر به روغن مخلوط و خوب هم بزنید.

جای سیب زمینی را در یک کاسه عمیق و نمک و فلفل آنها را. پرتاب آنها را در اطراف یک کمی به مطمئن شوید که S&P می شود در هر یک از سیب زمینی. و سپس اضافه کردن روغن به کاسه.

دست خود را کاملا بشویید و سپس با استفاده از دست خود را به مخلوط سیب زمینی و روغن است. بله شما بوی سیر. در صورتی که شما را اذیت استفاده از عصاره وانیل را در دست خود را-شستشو صابون هنگامی که شما انجام می شود حول سیب زمینی. اگر که کند نه شما زحمت شما مانند من هستند. من عاشق سیر و عشق و بوی آن را, و من فکر نمی گرفتن یک خر خر کردن از آن را اینجا و آنجا به من پخت و پز! بیشتر merrier!

محل, روغن, سیب زمینی به پخت تابه بریزید و آب را به داخل ماهیتابه. این است راز سیب زمینی برشته بدون آنها خشک شدن و اسفنج مانند. (همین حالا به دوستان خود بگویید – اجازه دهید آنها را فقط تصور کنید شما یک نابغه هستید.)

جای سیب زمینی به فر و تنظیم تایمر برای 40 دقیقه. در پایان 40 دقیقه هم بزنید سیب زمینی در اطراف مطمئن شوید که به قاشق خوشمزه سیر-حاوی روغن/آب سیب زمینی. در حالی که 40 دقیقه در حال وقوع است, شما می توانید آمادگی خود را, مواد لازم برای خوراک مرغ.

هنگامی که تایمر است و سیب زمینی خود را در حال تبدیل شده و غرق تنظیم تایمر برای 40 دقیقه استفاده از این زمان به واقع طبخ خوراک مرغ. کل زمان کوک خواهد بود 1 ساعت و 20 دقیقه است.

مدیترانه ای مرغ

  • 3-4 سینه مرغ را شسته و سپس شور و فلفلی برش را به دو نیمه یا سوم.
  • 6 رم گوجه فرنگی – خرد شده به قطعات حدود 1/2″
  • 1 قاشق غذاخوری کیپر, تخلیه و شستشو
  • من کوچک می توانید از زیتون سیاه خرد شده (یا قطعه خود را)
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه و یا در غیر این صورت
  • نصف یک پیاز کوچک قطعه قطعه نازک
  • Worcestershire سس – 1 قاشق غذا خوری
  • پودر سیر
  • روغن زیتون
  • 2-3 pats از کره.
  • تازه پنیر بز بدونیم

من قصد دارم به رفتن در پخت و پز بیهوده گویی – من فقط می تواند احساس آن را متلاطم تا درون من پس از دست و پنجه نرم کردن چرا که در اینجا ما بروید.

چدن. No, No, No – من می دانم که آنها سنگین آنها گیج کننده و گاهی اوقات آنها ندارد و همیشه محبوب تفلون نچسب است که مردم معتقد هستند آنها باید – اما واقعا… اگر شما فقط می توانید سعی کنید یک خوبی بزرگ چدن تابه من قول می دهم که شما شنیدن angels sing, دیدن آتش بازی و بخواهید آن را به ازدواج با شما.

خوب شاید من اغراق یک کمی اندکی. اما به طور جدی – چاشنی خوبی چدن تابه جهان را به خود سنگ و پخت و پز خود را و حتی پاک کردن زمان! اگر شما جدید به چدن تابه من پست یک مقاله در مورد چگونه به را انتخاب کنید استفاده کنید و از آنها لذت ببرید.

بنابراین بدون توجه به آنچه تابه شما انتخاب می کنید (پیام های پنهان: چدن) شما می خواهید به حرارت تابه متوسط/متوسط داغ. اگر شما با استفاده از فولاد ضد زنگ من گاهی اوقات استفاده از یک روش ساده نچسب اسپری برای کمک به تمیز کردن. هنگامی که تابه خوب و گرم و اضافه کردن روغن و روی حرارت بگذارید.

سبزیجات

در حالی که روغن حرارت ترکیب تمام مواد تشکیل دهنده دیگر به جز نیمی از پیاز و آب لیمو را در یک کاسه و اجازه دهید آنها را به دیدار با یکدیگر. بازی شیر یا خط در چاشنی خود را به آنها را کمی هم بزنید به طوری که آنها mingling و سپس آماده برای انجام بیشتر با مرغ خود را.

خوردن حداقل 2 زیتون و وانمود کنید که شما در حال انجام کنترل کیفیت در راه است. همین را بگویم که هر کسی که شما آن را – آن را انکار شدت اگر کسی مظنون هر چیزی!

توجه داشته باشید در این مورد من با استفاده از زیتون سبز از آنجا که ما تا به حال یک حزب و خوردند همه از زیتون سیاه. اوه! من واقعا نمی توانم مقاومت زیتون!

تهیه مرغ

به آرامی نستله چاشنی سینه مرغ را به روغن زیتون. من واقعا بر این باورند که مراقبت شما را به مواد غذایی شما در حال پخت و پز و سرگرم کننده شما به خودتان اجازه را می آید در کیفیت در پایان. لذت بردن از این روند! گوش دادن به صدای هیس کردن آنها به آنها ضربه تابه. آنها را کمی تکان به طوری که روغن می شود در زیر آنها و آنها چوب کمی کمتر است. سپس اجازه دهید آنها را برای یک بیت.

شما می خواهید یک طرف مرغ به کار افتاده کمی. شما نمی خواهید به micromanage غذا مجبور باشید آن را در آن دنبال حرکت آن را در اطراف شما با خشم آن را, و آن را تصمیم می گیرید آن را می خواهد خود را به تباهی مهمانی شام. اجازه دهید آن را فقط استراحت تا زمانی که یک طرف حداقل سفید (نه صورتی) و ترجیحا دارای کمی رنگ به آن – فقط یک کمی.

اگر شما بی تاب و شما واقعا نمی توانید مقاومت در برابر انجام کاری به آن, آن را نشان می دهد برخی از عشق با قرار دادن برخی از بیشتر ادویه در سمت بالا.

هنگامی که مرغ آماده است در یک طرف بروید و تلنگر آن را به طرف دیگر برخی از رنگ.

Caramelizing پیاز اضافه می کند به عمق طعم.

در این نقطه من اضافه شده این سایت متعلق به نیمی از پیاز را به کتری شروع به انتخاب کنید تا برخی از رنگ و caramelize کمی. به من وجود دارد چند طعم است که واقعا یک ظرف به عنوان جالب به عنوان پیاز کاراملی. طبخ تا سینه مرغ تقریبا پخته شده حدود 10 دقیقه.

ترکیب مرغ و سبزیجات

یک بار پیاز را در برداشت رنگ و سینه مرغ را نیز تخلیه مخلوط گوجه فرنگی را به تابه با مرغ. هم بزنید و مخلوط گوجه فرنگی را اطراف مرغ را به آرامی به طوری که گوجه فرنگی و مرغ هر دو شانس به لمس پایین به پخت ادامه دهید.

تنفس عمیق و لذت بردن از بوی. زبانه دار, غنی, روشن, عمیق – همه آنها وجود دارد.

به نوبه خود حرارت را متوسط/متوسط و پایین به طوری که شما لازم نیست طبخ این بیش از حد به سرعت. هدف این است که اجازه دهید گوجه فرنگی آشپزی کردن و از دست دادن ساختار خود را, اما برای سوزاندن آنها و یا اجازه دهید آنها را بیش از حد احساساتی.

اجازه دهید طبخ با هم مخلوط

در گاهی اوقات و با استفاده از یک قاشق به بلند کردن گوجه فرنگی پخته شده قرار داده و آنها را روی مرغ و هنوز نپخته گوجه فرنگی خود را در ماهیتابه.هنگامی که در حدود نیمی از گوجه فرنگی پخته شده من به نوبه خود مرغ بیش از. استفاده از یک قاشق به انتخاب کنید تا آب از گوجه فرنگی و استحمام قطعه مرغ در آنها است. خود را به آب لیمو و ترشح بیش از بالای قطعه مرغ فصل را با کمی بیشتر نمک و فلفل – فقط یک کمی.

زمانی که همه از گوجه فرنگی انجام می شود و مرغ کامل در حدود 15 دقیقه قرار داده و 2-3 pats از کره را به سس ها و هم بزنید و آن را در خود را به پایان برساند سس. خود را گرم و صفحات آماده شده است.

در پایان ظرف

برای این غذا من قرار دادن سیب زمینی در صفحه اول. سپس در خدمت شما مرغ در کنار آن یا در بالای سیب زمینی. که می شود گفت, من فکر می کنم در خدمت آنها در کنار بهترین است چون سیب زمینی بو داده نگه دارید واضح و شما همیشه می توانید با کشیدن آنها را به سس گوجه فرنگی به انتخاب کنید تا برخی از این موضوعات است. یام!!

نم نم کمی از پنیر بز تازه اینو بدونیم در بالای مرغ. سپس مطمئن شوید که به خوردن برخی از اضافی پنیر بز به دلیل آن است که فقط خوب!!

این است که یک ظرف است که تند و گرم بسیار آسان به طبخ و بسیار زیبا با رنگهای قرمز و سبز با شکوه زیبا و طلایی مرغ. مطمئن شوید که آن را به اشتراک با دوستان و خانواده.

لذت بردن از!!

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment